el-GRen-US
Language
Search
× Search
Τρίτη, 11 Δεκεμβρίου 2018
Καστοριά - Πρέσπες - Νάουσα - Βέροια
Democritus

Καστοριά - Πρέσπες - Νάουσα - Βέροια

3 ημέρες οδική εκδρομή || Αναχώρηση στις 04 - 06 Ιανουαρίου 2019

1Η ΜΕΡΑ : ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Αναχώρηση στις 07:00 το  πρωί. Μετά από τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση καθ’ οδόν άφιξη στην Καστοριά. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Ελεύθερος χρόνος για να απολαύσουμε τις παροχές του ξενοδοχείου μας που συνδυάζει την άνεση με την ποιότητα και το εκλεπτυσμένο στυλ με την πολυτέλεια. Το βράδυ σας προτείνουμε  μια βόλτα στο Ντολτσό την παλιά πόλη με τα στενά πλακόστρωτα δρομάκια, τα παλιά αρχοντικά που θυμίζουν την ακμή μιας άλλης εποχής καθώς επίσης και τη λίμνη της Καστοριάς που απλώνεται γύρω από την πόλη, μια από τις ομορφότερες λίμνες της χώρας μας, η οποία υπολογίζεται ότι σχηματίστηκε πριν από 10.000.000 περίπου χρόνια και έχει χαρακτηριστεί ως τόπος ιδιαίτερου κάλλους από το Υπουργείο Πολιτισμού. Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα τοπικά εδέσματα στις παραδοσιακές ταβέρνες της πόλης. Διανυκτέρευση.

2Η ΜΕΡΑ : ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΠΡΕΣΠΕΣ

Πρωινό και αναχώρηση για να γνωρίσουμε τις Πρέσπες, τις ξακουστές “πολυεθνικές” λίμνες, δύο από τις έξι του νομού, πάνω στις οποίες περνάνε τα σύνορα της Ελλάδας, της πρώην Γιουγκοσλαβίας και της Αλβανίας. Στη Μικρή Πρέσπα, πόλο έλξης αποτελεί το νησάκι του Αγίου Αχίλλειου όπου με πλωτή γέφυρα δίνεται η δυνατότητα να το επισκεφθούμε  και να θαυμάσουμε την ομώνυμη βασιλική αφού πρώτα περάσουμε από το χωριό Άγιος Γερμανός. Ακόμα, στις όχθες της Μεγάλης Πρέσπας απόμακρο αλλά φιλόξενο το χωριό Ψαράδες χαρακτηρίζεται από τους ακρίτες κατοίκους για τα μικρά ταβερνάκια. Όσοι το επιθυμούν, μπορούν να γευτούν τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, ψητές πιπεριές Φλωρίνης, φασόλια Πρεσπών, γίγαντες και ψητό γριβάδι (ψάρι από τα γλυκά νερά της λίμνης) με τοπικό τσίπουρο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Το βράδυ προαιρετικό γλέντι. Διανυκτέρευση.

3Η ΜΕΡΑ : ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ – ΝΥΜΦΑΙΟ – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και αναχώρηση για την Κλεισούρα. Η Κλεισούρα αποτελεί μια ιστορική και σημαντική κωμοπόλη του βλάχικου ελληνισμού που ανέδειξε πολλά ιστορικά πρόσωπα κατά την εποχή της ακμής της. Βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του νομού, στην είσοδο των ομώνυμων στενών, 34 χλμ. ανατολικά της Καστοριάς. Επίσκεψη στη Ιερά Μονή Γενεθλίου της Θεοτόκου. Συνεχίζουμε για τον παραδοσιακό οικισμό Νυμφαίο. Στάση για καφέ και γλυκό. Αναχώρηση για την επιστροφή μας και μετά από ενδιάμεσες στάσεις άφιξη το βράδυ στην πόλη μας. 

 

 

 

Τιμή κατ’ άτομο σε  δίκλινο η τρίκλινο δωμάτιο: 130 €

Τιμή κατ’ άτομο σε  μονόκλινο : 190 €

 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ:

  • Μεταφορά με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο του γραφείου μας.
  • Δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 3*
  • Πρωινό στο ξενοδοχείο.
  • Τις περιηγήσεις του προγράμματος.
  • Συνοδός του γραφείου.
  • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ

  • Νυχτερινές διασκεδάσεις.
  • Ότι δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα.
  • Φόρος διαμονής που πληρώνεται επί τόπου στο ξενοδοχείο.

 

 

*** Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος δίχως παραλείψεις

*** Η συμμετοχή σας ισχύει μόνο με προκαταβολή

Print
216

x

Ακολουθήστε μας

 

Διεύθυνση:
Ι. Καβύρη 40, ΤΚ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλεφωνικό Κέντρο:
(+30) 255 10 33 220

Fax:
(+30) 255 10 88 136

Email:
info@evrosbooking.com

Back To Top