× Search

 

 

 

 

 

 

 

 

Κίνα Ιστορικό Τρίγωνο
Democritus
/ Categories: Ασία

Κίνα Ιστορικό Τρίγωνο

Υδάτινες πόλεις & πήλινος στρατός

1η μέρα: Αθήνα - πτήση - Σαγκάη

Ολονύχτια πτήση με ενδιάμεσο σταθμό για Σαγκάη. Τακτοποίηση την επόμενη μέρα στο ξενοδοχείο και παρακολούθηση παράστασης με τα καλύτερα ακροβατικά σόου στον κόσμο. Δείπνο, διαν/ση.

2η μέρα: Αθήνα - πτήση - Σαγκάη

Ολονύχτια πτήση με ενδιάμεσο σταθμό για Σαγκάη. Τακτοποίηση την επόμενη μέρα στο ξενοδοχείο και παρακολούθηση παράστασης με τα καλύτερα ακροβατικά σόου στον κόσμο. Δείπνο, διαν/ση.

3η μέρα: Σαγκάη - Περιήγηση Πόλης

Πρωινή επίσκεψη του κήπου Γιού Γιουάν, παγόδα Λούνγκ Χουά, περιοχή Μπουντ, παλιές συνοικίες και στο πύργο της τηλεόρασης, (ένα από τα ψηλότερα κτίρια του κόσμου). Δείπνο και διανυκτέρευση.

4η μέρα: Σαγκάη - (Υδάτινες πόλεις) Σιτάνγκ - Χαντζόου

Αναχώρηση από Σαγκάη με πρώτη επίσκεψη ένα βουδιστικό μοναστήρι. Επόμενη στάση η αρχαία πόλη Σιτάνγκ, (που μοιάζει σαν να βγαίνει από όνειρο), για να περπατήσετε στο μακρύ σκεπαστό διάδρομο του κεντρικού καναλιού. Ακολουθεί μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο του Χαντζόου. Δείπνο και διανυκτέρευση.

5η μέρα: Χαντζόου - Κρουαζιέρα στην Λίμνη Σιχού - Σιάν

Πρώτη δραστηριότητα, η πρωινή βαρκάδα στην ειδυλλιακή λίμνη Σιχού (Δυτική λίμνη) με τις κατάφυτες όχθες και τα περίπτερα- παγόδες. Ακολουθεί μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για το Σιάν, την πρώτη αρχαία πρωτεύουσα της "Αυτοκρατορίας του Κέντρου" και αφετηρία του Δρόμου του Μεταξιού. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Μετά το δείπνο, θα παρακολουθήσετε το φημισμένο θέαμα χορού και μουσικής της δυναστείας των Τανγκ (Tang Dynasty Show).

6η μέρα: Σιάν - Πήλινος Στρατός - περιήγηση πόλης - Πεκίνο

Πρωινή ξενάγηση στο διάσημο «Πήλινο Στρατό», που αποτελείται από 8.099 ανθρώπινα αγάλματα και άλογα, στις φυσικές τους διαστάσεις. Ακολουθούν τα καλοδιατηρημένα τείχη της δυναστείας των Μινγκ, ο Πύργος της Καμπάνας και η Παγόδα της Άγριας Χήνας. Μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση για Πεκίνο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

7η μέρα: Πεκίνο - Σινικό Τείχος – Ιερός Δρόμος – Αυτοκρατορική Νεκρόπολη - Ολυμπιακές εγκαταστάσεις

Πρωινή εκδρομή στο Σινικό Τείχος. Με συνολική έκταση τα 8.851 χλμ., αποτελεί το μεγαλύτερο σε διαστάσεις ανθρώπινο οικοδόμημα ορατό από το φεγγάρι. Ακολουθεί η επίσκεψη στην Αυτοκρατορική Νεκρόπολη και τον Ιερό Δρόμο. Στη συνέχεια θα γίνει μία μικρή επίσκεψη σε εργαστήριο μαργαριταριών και κατά την επιστροφή, θα γίνει στάση φωτογράφισης στις περίφημες ολυμπιακές εγκαταστάσεις και ειδικότερα τη «φωλιά του πουλιού». Δείπνο με διάσημη πάπια Πεκίνου.

8η μέρα: Πεκίνο - Απαγορευμένη Πόλη - Πλατεία Τιεν Αν Μεν - Χουτόνγκ

Ξεκινώντας από την ιστορική πλατεία Τιεν Αν Μεν, εκεί που βρίσκεται και το Μαυσωλείο του Μάο, θα ακολουθήσετε τη ξενάγηση σας στην Απαγορευμένη Πόλη, που με έκταση 720.000 τ.μ. φιλοξενεί 980 κτίρια. Εκεί που ζούσαν για περίπου 500 χρόνια οι αυτοκράτορες της δυναστείας των Μινγκ και Τσινγκ, θα έχετε την ευκαιρία να ξεναγηθείτε στα κυριότερα δωμάτια (όπως την αίθουσα του θρόνου και τα δωμάτια των παλλακίδων). Επόμενη στάση τα διάσημα Χουτόνγκ, δηλαδή η παλιά συνοικία των Κινέζων. Μάθετε τον τρόπο που μέχρι και τώρα οι περισσότεροι από τους Κινέζους ζούσαν αρμονικά σε παραδοσιακά μονώροφα σπίτια με κοινές αυλές. Δοκιμάστε μία βόλτα με τα παραδοσιακά αμαξίδια περιμετρικά της λίμνης και χαλαρώστε σε ένα από τα υπέροχα καφέ της περιοχής. Δείπνο και διαν/ση.

9η μέρα: Πεκίνο - Θερινά Ανάκτορα - Ναός του Ουρανού - Βραδινή πτήση επιστροφής

Τα θερινά ανάκτορα της φιλόδοξης αυτοκράτειρας Τζου Χσι, με τις περίτεχνες γέφυρες και την γραφική λίμνη, απέχουν μόλις 12 χλμ από το Πεκίνο. Εκεί θα θαυμάσετε τον σκεπαστό διάδρομο 700 μέτρων όμορφα ζωγραφισμένο από μυθολογικές παραστάσεις και στο τέλος του να δεσπόζει το περίφημο «Μαργαριταρένιο Καράβι». Τελευταία στάση ο ναός του Ουρανού, σύμβολο της Δυναστείας των Μινγκ και το μοναδικό κυκλικό κτίσμα όλης της Κίνας. Ακολουθεί μεταφορά στο αεροδρόμιο και πτήση επιστροφής μέσω ενδιάμεσου σταθμού. Ολονύχτια πτήση.

10η μέρα: Αθήνα

Άφιξη στην Αθήνα

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Αεροπορικά εισιτήρια μέσω ενδιάμεσου σταθμού

Φιλοξενία σε ξενοδοχεία 5* και (4* στην Σαγκάη)

Ημιδιατροφή καθημερινά

Παρακολούθηση ακροβατικού σόου στη Σαγκάη

Παράσταση Tang Dynasty Show στο Σιάν με δείπνο

Δώρο: Βόλτα με παραδοσιακές άμαξες στα Χουτόνγκ, επίσκεψη στον ιερό δρόμο

Δείπνο σε τοπικό εστιατόριο με πάπια Πεκίνου

Επισκέψεις, περιηγήσεις, εκδρομές, όπως περιγράφονται

Έμπειρος Αρχηγός/συνοδός από την Ελλάδα

Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Φόροι αεροδρομίων, Βίζα Εισόδου στην Κίνα, Ατομική ασφαλιστική κάλυψη 750€

Τοπικοί φόροι 85 € κατ’ άτομο, πληρωτέοι στην Κίνα. Δείπνο την ημέρα επιστροφής

 

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Οι τιμές εμπεριέχουν έκπτωση έγκαιρης κράτησης 30 ημέρες πριν την
αναχώρηση και ισχύουν για προκαθορισμένο αριθμό θέσεων

Το πρόγραμμα μπορεί να πραγματοποιηθεί και με μικρότερη συμμετοχή, με μία μικρή επιβάρυνση. Η ροή του προγράμματος μπορεί ν’ αλλάξει για την καλύτερη έκβασή του.

 

ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ

Δεν απαιτούνται εμβόλια ή άλλου είδους προληπτική αγωγή. Το νερό δεν είναι πουθενά πόσιμο και συνιστούμε το εμφιαλωμένο.

Print
131

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Ακολουθήστε μας

 

Διεύθυνση:
Ι. Καβύρη 40, ΤΚ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλεφωνικό Κέντρο:
(+30) 255 10 33 220

Fax:
(+30) 255 10 88 136

Email:
info@evrosbooking.com

Back To Top