× Search

 

 

 

 

 

 

 

 

Κωνσταντινούπολη << Α' Χαιρετισμοί >> & << Γ' Χαιρετισμοί >>  -  Βόσπορος
Democritus

Κωνσταντινούπολη << Α' Χαιρετισμοί >> & << Γ' Χαιρετισμοί >> - Βόσπορος

2 ημέρες οδική εκδρομή || αναχώρηση στις 23 - 24 Φεβρουαρίου 2018 & 09 - 10 Μαρτίου 2018

1η ΜΕΡΑ: ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί.Φτάνοντας στα σύνορα των Κήπων, έλεγχος, ελεύθερος χρόνος στο κατάστημα αφορολόγητων ειδών για τυχόν αγορές και έλεγχος στο Τούρκικο τελωνείο. Συνεχίζουμε τη διαδρομή μας στην ανατολική Θράκη ταξιδεύοντας παράλληλα με την ακτή της θάλασσας του Μαρμαρά. Ενδιάμεση στάση 20 λεπτά για ξεκούραση και καφέ στη Ραιδεστό. Άφιξη στην Κωνσταντινούπολη και στο Άγιασμα της Ζωοδόχου Πηγής (Μπαλουκλί) με τους τάφους των Πατριαρχών, τα ψάρια της παράδοσης της Άλωσης και την εκκλησία. Συγκέντρωση και αναχώρηση για τη περίφημη Αγία Σοφία και την υπόγεια Βασιλική Κινστέρνα (Δεξαμενή- Υδραγωγείο) του Ιουστινιανού, με το ιδιαίτερα ατμοσφαιρικό της περιβάλλον. Ακόμη θα δούμε το Μπλε Τζαμί, το Βυζαντινό Ιππόδρομο με τον Αιγυπτιακό οβελίσκο, την Ελικτή Στήλη των Δελφών, τη στήλη του Κωνσταντίνου και τη Γερμανική Κρήνη του 1898. Στη συνέχεια προαιρετική κρουαζιέρα στα στενά του χιλιοτραγουδισμένου Βοσπόρου. κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχετε την ευκαιρία, ξεκινώντας από την ακτή της Ευρωπαϊκής Κωνσταντινούπολης με τα ξακουστά χωριά του Βοσπόρου και επιστρέφοντας από την Ασιατική ακτή, να απολαύσετε τα πιο ωραία ξύλινα yali (παραθαλάσσιες επαύλεις) της Κωνσταντινοπολίτικης ελίτ, τον Πύργο του Γαλατά, την πρώτη και τη δεύτερη κρεμαστή γέφυρα του Βοσπόρου. Στη συνέχεια άφιξη στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι. Θα θαυμάσουμε τη στήλη της φραγκελώσεως όπου μαρτύρησε ο Ιησούς και σώζεται μέχρι σήμερα, τα λείψανα του Χρυσοστόμου και του Γρηγόριου Θεολόγου, τον Πατριαρχικό Θρόνο, την εικόνα της Παναγίας της Κυζικου, στη συνέχεια επίσκεψη Τέλος συγκέντρωση και αναχώρηση για το ξενοδοχείο. Τακτοποίηση στα δωμάτια και χρόνος ελεύθερος. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – ΧΑΛΚΙΔΟΝΑ(ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ) - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ

Πρωινό και θα αναχωρήσουμε για την Ασιατική πλευρά το Καντικοϊ με το υπόγειο θαλάσσιο μετρό από την περιοχή του Γένι Καπι. Το Καντικοϊ είναι γνωστό ως «Χαλκηδόνα» στην αρχαιότητα, στα ελληνικά) είναι μια μεγάλη και πολυπληθής κοσμοπολίτικη περιοχή στο ανατολικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης, της Τουρκίας, στην ακτή της Θάλασσας του Μαρμαρά, που έχει απέναντι το ιστορικό κέντρο της πόλης από την ευρωπαϊκή πλευρά του Βοσπόρου. Χρόνος ελεύθερος.. Στη συνέχεια επίσκεψη στη φημισμένη σκεπαστή αγορά με τα 4000 καταστήματα, το Καπαλί Τσαρσί. Αμέτρητα προϊόντα όπως δερμάτινα είδη, αντίκες, είδη δώρων κ.α είναι στη διάθεση σας εξασκώντας πάντα τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Χρόνος ελεύθερος. Τέλος θα επισκεφτούμε το εμπορικό κέντρο Mall of Istanbul. Χρόνος ελεύθερος. Επιβίβαση στο πούλμαν και αναχώρηση για την πόλη μας με ενδιάμεση στάση για ξεκούραση.

 

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο:  75   €

Τιμή συμμετοχής κατ’ άτομο σε μονόκλινο δωμάτιο:  98  €

 

Περιλαμβάνει: Μεταφορές-μετακινήσεις με υπερυψωμένο κλιματιζόμενο λεωφορείο. Τη διαμονή σε ξενοδοχείο 4 * με πρωινό στην πλατεία ΤΑΞΙΜΣυνοδό -αρχηγό του γραφείου μας. Ξεναγήσεις-περιηγήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα. Ασφάλεια αστικής ευθύνης.Εισόδους μουσείων και αρχαιολογικών χώρων, κρουαζιέρες, επιπλέον γεύματα, ποτά και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο. 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ

 

Ο Αρχηγός της εκδρομής διατηρεί ο δικαίωμα αλλαγής του προγράμματος χωρίς παραλήψεις.

 

Previous Article Αποκριάτικη εκδρομή στη Ρουμανία
Next Article Αδριανούπολη
Print
415

Name:
Email:
Subject:
Message:
x

Ακολουθήστε μας

 

Διεύθυνση:
Ι. Καβύρη 40, ΤΚ 68131, Αλεξανδρούπολη

Τηλεφωνικό Κέντρο:
(+30) 255 10 33 220

Fax:
(+30) 255 10 88 136

Email:
info@evrosbooking.com

Back To Top